17:24
44
شهادت امیرالمومنین علی (ع)

السلام علیک یا اسدالله الغالب امیرالمومنین علی (ع)

 

امیرالمومنین علی (ع) :

تمام قرآن در فاتحه الکتاب (سوره حمد) میباشد و تمام سوره حمد در بسم الله الرحمن الرحیم میباشد و تمام بسم الله الرحمن الرحیم در نقطه با بسم الله میباشد و من علی نقطه با بسم الله میباشم/.

 فرارسیدن شهادت اولین مظلوم هستی، لنگر زمین و زمان، بهانه خدا برای خلقت/ امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) را به محضر مقدس قطب عالم امکان حضرت ولیعصر(عج) و تمامی شیعیان و محبین آن حضرت تسلیت عرض مینمایم/.

 

طبیبا زخم مولا را دوا کن

طبیبا زخم او آهسته واکن

طبیبا قلب زینب را شکستی

تکلم کن چرا ساکت نشستی

سکوتت قلب زینب را زند نیش

مسوزان سینه ما را از این بیش

مگر در زخم بیمارت چه خواندی

که لب بستی و از گفتار ماندی

به پیشانی بیمارت چه دیدی

چرا دل از حیات او بریدی

چرا گردیدی از گفتار خاموش

مگر خواهد شود زینب سیه پوش

تکلم کن ز بیمارت سخن گو

ولی آهسته بر گوش حسن گو

طبیب از دیدن زخم علی سوخت

نگه بر چشم گریان حسن دوخت

بگفت ای مصطفی را میوه دل

مرا از نسخه بنوشتن چه حاصل

زمام چاره دیگر دست من نیست

دوائی بر علی غیر از کفن نیست

 

بر علی مظلوم چه گذشت ؟

بر علی چه گذشت بعد از رحلت رسول خدا؟

بر علی چه گذشت هنگامی که خلافت را غصب کردند؟

بر علی چه گذشت بعد از شهادت فاطمه زهرا (س)؟

بر فرزندان علی چه گذشت هنگامی که پدر خود را از دست دادند؟

بر یتیمان علی چه گذشت؟

بر علی چه گذشت کنار بستر رسول خدا؟

بر امیرمومنان چه گذشت؟ آن زمان که فاطمه (س) و امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و زینب کبری (س) کنار رسول خدا بودند و آن حضرت حسین را بغل کردو گریه میکرد و فرمود همه شما را می کشند/.

علی(ع) چقدر مظلوم بود برای بیعت دامن و گریبانش را گرفتنند و او را به مسجد کشاندند و به او گفتنند با ابوبکر بیعت کن. او فرمود اگر بیعت نکنم چه میشود؟ در پاسخ گفتند گردنت را میزنیم. علی(ع) سرش را به سوی آسمان بلند کرد و گفت خدایا من تو را گواه میگیرم این قوم آمدند تا مرا به قتل برسانند با اینکه من بنده خدا و برادر رسول خدا هستم/.

بر علی چه گذشت هنگامی که او را دست بسته به سوی مسجد برای بیعت می بردند حضرت زهرا(س) جلوی درخانه بین مردم و امیرالمومنین مانع شد و قنفذ ملعون با تازیانه به گونه ای به آن حضرت زد که اثر تازیانه تا وقتی که حضرت از دنیا رفت باقی مانده بود/.

چه گذشت بر علی وقتی شهادت فاطمه را به او دادند؟

چه گذشت بر علی کنار بستر همسرش؟

چه گذشت بر علی هنگام غسل و کفن کردن همسرش؟

چه گذشت بر علی وقتی فهمید همسرش را در کوچه سیلی زدند؟

چه گذشت بر علی جلوی چشمش همسرش را تازیانه زدند و نتوانست کاری کند؟

چه گذشت بر علی وقتی همسرش گفت مرا شبانه دفن کن تا قبر من پنهان بماند؟

چه گذشت بر علی وقتی همسرش را شبانه دفن کرد؟

چه گذشت بر علی وقتی دید عُمر از قنفذ به خاطر تازیانه ای که به فاطمه زده است تشکر نمود؟

چه گذشت بر علی شب نوزدهم و در منزل دخترش؟

چه گذشت بر فرزندان علی در فراق پدر؟

چه گذشت بر علی ... زمانی که شمشیر بر فرقش خورد ... و آخرین کلام نمازش چه بود؟ ... و وقتی پیشانی او شکافت چه گفت؟

چه گذشت بر علی در لحظه آخر عمر کنار فرزندانش در حالی که به فکر مصائب امام حسن و امام حسین و زینب کبری است و چه سفارش دلخراشی به عباس کرد آن زمان که فرمود: (حسینم را در کربلا تنها نگذار تا او تشنه است آب نخور)

واقعا امیرمومنان چقدر مظلوم است تمام زندگی او پر از رنج و اندوه و مصیبت بود.

نمیدانم علی(ع) و فرزندانش چگونه آن همه مصایب را تحمل کردند.

در عالم کسی مظلوم تر از علی نبود.

آیا میتوان مظلومیت علی را به سادگی بر زبان آورد یا با قلم توصیف کرد حتی تجسم دورنمای زندگی پردرد آن حضرت هر دلی را میسوزاند و هر چشمی را اشکبار خواهد کرد/.

حرفی برا گفتن ندارم به این چه گذشتها نگاه کنید هر کدومشون یه مصیبته/.

یا علی قربون غربتت خاک پای نوکر قنبرت سرمه چشمام ...

فقط همین:

خداوندا از تو میخوام که به من و تمامی دوستان توفیق و لیاقت این را بدهی که شیعه واقعی مولا باشیم و چشم خود را وقف اشک ریختن بر مظلومیت علی و فرزندانش کنیم/.

امید آن داریم هنگام مرگ و درعالم برزخ و در پل صراط علی (ع) به فریاد همه ما برسد

 

بر سه خلیفه به ناحق تا صبح قیامت لعنت   

                                 بر قنفذ و عایشه و مغیره تا صبح قیامت لعنت

                                                                  بر ابن ملجم مرادی تا صبح قیامت لعنت

10:54
43
شب قدر

ب- امضا امور و مقدرات به دست صاحب الزمان(عج)

امام صادق(ع) فرمود: مقدرات امور(از مرگ و زندگی؛ رزق و روزی، حج وزیارت اجل ها، بلایا و منایا، امراض و اعراض و نظائر آن) در شب نوزدهم صورت می پذیرد. ودر شب بیست و یکم قطعی می گردد(اما امکان تغییر و بداوجود دارد.) و در شب بیست وسوم امضاء شده و قطعی می گردد.    (تفسیر برهان487/4)

محمد بن عمران پس از نفل مضمون حدیث فوق از حضرت صادق(ع) سوال کرد: فدایتان شوم! به چه کسی می رسد امضاء این امور!؟ فرمود: به صاحب شما و اگر چنین نبود، صاحب الزمان(عج) نمی دانست در آن سال چه اتفاقی رخ می دهد!.         (بصائر الدرجات222)

امام صادق(ع) فرمود: امیرالمومنین(ع) صبح اولین شب قدر بعد از رحلت رسول خدا(ص) فرمود: از من سوال کنید به خدا به شما خبر می دهم به آنچه خواهد بود، تا سیصد وشصت روز آینده، از تا پایین ترین و بالا تر از ذره. سپس فرمود: خبر به هیچ یک از اینها به مشقت و سختی و با گمانه زنی و ادعا بر علم نیست، بلکه به علم خداون و تعلیم آن به من است.

به خدا سوگند! اهل تورات و انجیل و زبور و قرآن، هر آنچه از من بپرسند، از متن کتب خودشان بین آنها حکم خواهم کرد.

راوی به امام صادق(ع) عرض کرد: آیا آنچه را در شب قدر دریافت می دارید ممکن است سال بگذرد وچیزی از آن باقیمانده باشد که نفرموده باشید!؟ فرمود: خیر، به خدایی که جانم در کف قدرت اوست مگر در آنچه می دانیم مامور به سکوت باشیم در برابر دشمنانمان و اسن سکوت، از کلام و سخن گفتن برای ما دشوارتر است. (بحار94/20)

20:31
42
شب قدر

الف- چرا شب قدر نه روز قدر؟

1- زیرا شب هنگام، زمینه ریا کمتر است و عمل به اخلاص نزدیکتر، شب مردم خوابند و کمتر گناه در عالم صورت می گیرد.

2- شب، انوار قد سیه بهتر تجلی می کند؛ شب بیگانه نیست تا سبب کدورت فضا گردد و تجلی را کاهش دهد. بیگانه همانند اجسام سیاه هستند که اگر در محیطی قرار گرفت، موجب جذب نور شده؛ از روشنایی محیط می کاهد.

3- شب، نور طبیعت رفته و مظاهر آن نیز رخت بر بسته و زمینه تجلی ظد آن که مافوق طبیعت یعنی معنویت است، پیدا می شود و انوار ملکوتی و قدسی و فیوضات تاثیر گذارتر خواهد شد.

4- شب، آسمان به زیور ستارگان آراسته شده و حواس انسان را از اطراف خود به بالا معطوف می دارد. لطافت ظاهر که همان هوا است به لطافت باطن که فیض الهی رحمانی است کمک می کند، تا دل متاثر از این لطف الهی گشته، اشک انسان از آسمان دلش سرازیر می شود.

5- در شب، چون فرغ است و مشغله و اتصال به امور دنیا در نهایت ضعیف است زمینه عروج بیشتر است.

6- شب، به دلائل فوق بهترین وقت برای فکر و اندیشه است. اندیشیدن و نقشه کشیدن و طرح برنامه ریختن برای یک سال خود واین که اگر قرار شود خداوند در این شب قدر چیزی به ما عنایت کند، برای مصرف آن نقشه و طرح بریزد.

7- شب، یعنی: در دل تاریکی ها و در متن حوادث باید برای صیح امید کار کرد تا هنگام طلوع فجر طرح ها و نقشه های شبانه را اجرا کرد. نه اینکه اسیر ظلمت شب شویم و وقتی از خواب بیدار شویم که دیر است. و اساسا شب قدر، از هزار ماه بهتر است؛ یعنی: یک شب را با برنامه برای فردا طی کنداز هزار ماه (یک عمر) بی برنامه کار کردن بهتر است. پس در شب؛اخلاص،  خلوص،محرک وانقطاع است و موانعی چون: ریاء؛ بیگانه؛ مخرب و مشغله نیست.

التماس دعا 

ادامه دارد..... 

13:58
41
تقویم تاریخ در ماه مبارک رمضان

وفات حضرت خدیجه (س)

شیخ مفید وفات آن بانو را روز دهم ماه مبارک رمضان، سال دهم بعثت و در سن 65 سالگی دانسته است. خدیجه(س) را در جاهلیت ، طاهره و سیده نسائ قریش می خواندند؛ پاک بود و نصیب پاک شد. بعد از آن در اسلام ، یکی از چهار بانوی برترین بهشت معرفی گردید. آسیه همسر فرعون، مریم دختر عمران، مادر عیسی(ع)، خدیجه همسر پیامبر(ص)، فاطمه زهرا(س) دختر پیامبر(ص).

هر گاه جبرئیل خدمت پیامبر(ص) می رسید، سلام مخصوصی از طرف خدا برای خدیجه می آورد. پیامبر(ص) به او فرمود:"خدیجه، این جبرئیل است، از طرف خدا برایت سلام آورده!"

خدیجه عرض کرد:" خداوند خود سلام است،(سلام یکی از نامهای خدا است) هر سلامی از اوست و بر جبرئیل سلام باد و بر شما سلام و رحمت و برکات الهی باد."   (اسد الغابه5/438) (الاصابه 4/282)

پیامبر (ص) فرمود:" مامورم، به خدیجه بشارت دهم ، به خانه ای که در آن ناله و غم و اندوه نباشد." (سیره ابن هشام 1/259)

سالروز وفات، مهربان یار و یاور پیامبر(ص)، و نیکو مادر مومنان ، حضرت خدیجه گرامی باد. 

22:26
40
تقویم تاریخ در ماه مبارک رمضان

وفات جناب سید البطحاء حضرت ابیطالب(ع)

به فرموده شیخ مفید در هفتم ماه رمضان سال دهم بعثت سه سال قبل از هجرت، صورت پذیرفته است.

به نظر ، این جمله ابیطالب(ع) در حمایت از پیامبر(ص) گویاترین جمله در ترجمه شخصیت اوست.

" فرزند برادرم برو، هر چه دوست داری بگو، به خداوند قسم! تو را در هیچ پیش آمدی تنها نمی گذارم" مناقب(1/53)

ابوطالب(ع) مدت 42 سال ، در نهایت وفا وصمیمیت و فداکاری، به کفالت و حمایت پیامبر پرداخت.

امام باقر در شان جدش ابیطالب (ع) گوید:" اگر ایمان ابیطالب را در یک کفه ترازو و ایمان این خلق را در کفه دیگر گذارند، ایمان او سنگین تر خواهد بود.(پر از آتش باد ، دهانی که می گوید: او نعذ بالله کافر بود!). شرح ابن ابی الحدید/338)

13:54
39
رمضان ماه صبر

اسامی ماه رمضان در کلام ائمه علیهم السلام

پیامبر (ص) این ماه را ماه خدا، ماه برکت،ماه توبه، ماه مغفرت و بخشش، ماه آزادی از آتش، ماه صبر،ماه ایثار و ماه رسیدن به بهشت معرفی فرمود.    (امالی طوسی2/302)

امام سجاد(ع) فرمود:" ستایش، زیبنده خدایی است که یکی از راههای احسان خود به بندگانش را ماه خود قرا داد. ماه رمضان، ماه روزه، ماه اسلام ، ماه پاک کننده ، ماه از بین رفتن گناهان و ماه قیام و نماز شب.  (صحیفه دعای44)

امام صادق (ع) فرمود:" چه خوب ماهی است ماه رمضان ، در زمان رسول خدا (ص) به آن مرزوق (روزی داده شده) می گفتند.   (ثواب الاعمال/61)

علت نامگذاری این ماه به رمضان

رسول خدا(ص) فرمود:" رمضان را رمضان گویند، چون گناهان را می سوزاند."  (کنز الاعمال خ/23688)

در لغت ، رمضان به سنگ داغ گفته می شود. همانطور که سنگ داغ ، پای انسان را می سوزاند. ماه رمضان نیز ، گناهان را می سوزاند.

آذر 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 آبان 1391 مرداد 1391 خرداد 1391 ارديبهشت 1391 فروردين 1391